I december 2012 blev jeg indlagt og gennemgik en kraftig behandling med antibiotika. Det tog noget tid, inden der blev stillet en diagnose, og det viste sig at være borrelia infektion i svær grad. Den bevirkede lammelse af ansigtsnerver, mit øje kunne jeg ikke lukke og havde besvær med at spise og drikke – og fløjte, munden var delvis lammet. I maj 2013 var der ikke længere synlige tegn på ansigtslammelser og jeg kunne igen fløjte. Det skal lige siges, at ved siden af hyppig zoneterapi gik jeg på sygehuset og fik akupunktur og ansigtsmassage, men det var tydeligt for mig, at zoneterapi havde rigtig god effekt på mine ansigtsnerver, det blev tydeligt for mig efter, at jeg var færdig med behandlingerne på sygehuset.

Jeg vil gerne anbefale Bente til andre, da hendes behandlinger har gjort en markant forskel for mig.

Peter Holst