Jeg er en kvinde på 64 år, stadig aktiv og i det store og hele en rask person. Jeg har fået aldersskavanker i form af slidgigt i knæ, men gør meget for at holde mig i rimelig form til at klare en alsidig tilværelse.

Jeg har modtaget zoneterapi-behandling hos Bente, siden hun blev færdig med sin uddannelse. Ja, faktisk lagde jeg – som forhenværende nabo – krop til diverse forsøg i uddannelsesforløbet. Siden har jeg modtaget behandling regelmæssig med ca. 5-6 ugers interval … og det har jeg tænkt mig at blive ved med. For mig er det en totaloplevelse af velvære og egenomsorg, som en blevet en grundsten for alle mine aktiviteter. Det er næsten som en treenighed af at genfinde og bevare balance mellem krop & sind: bevægeapparatet, det kemiske/hormonale og det mentale.

Til selve behandling af slidgigt-skavanken sørger Bentes behandling for at holde smerteniveau acceptabelt (= at kunne undgå smertestillende medicin). Det i sig selv er jo alle penge værd. Desuden yder zoneterapi en generelt helende behandling, så eventuelle ubalancer bliver afsløret og sat på plads. Efter enhver behandling oplever jeg konkret en smertestillende effekt, men også en velvære og afslappethed i hele kroppen. Mest af alt føler jeg mig behandlet og efterladt som et helt menneske.

Jeg blev enke for snart 2 år siden og har naturligvis skulle finde vej rundt i sorglandskabet. I perioder har det absolut været op ad bakke med tung rygsæk. Også i den sammenhæng føler jeg zoneterapi (+ det ekstra, som Bente også mestrer) har været en hjælpende ledsager.

Igennem de mange år, jeg har modtaget behandling, er jeg gang på gang blevet imponeret over Bentes interesse for at videreudvikle og videreuddanne sig. Al den energi og tid, hun lægger i at få indsigt i andre, alternative menneskeopfattelser og behandlingsformer, er enestående. Jeg nyder i den grad godt af det og har ikke et eneste sekund været utryg ved at følge hende på nye veje og afprøve nye råd – i alle henseender: kost, fysiske øvelser, naturmedicin.

Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale Bente som behandler … og gør det gerne !

Susanne Huuse, Ustrup, februar 2016